Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig 

 




Frukt

Jag knäpper mina händer

stilla


andas djupt

i ögonen

lyser

 


något i djupet

spirar


något inom

i ord jag inte kan säga

skriva


bara känna

känna 



du vet vad


som blommorna vet

när det är dags

för dem att knoppas


jorden känns bördig nu

i marken är jag redo

under hudens yta


jag kan känna dess fukt

och solen

när den väcker tankar

sådär inom


min hud känns varm


redo


att bära frukten av dina ord


 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-26 17:47



Bookmark and Share


  om en Siri
dikt som får en att tänka. jag tycker mycket om upplägget och kompositionen.
2012-03-28

    lory
frukten av desa ord är en magnifik dikt som breder sina rötter till våra hjärtan
2012-03-28

  Lars Hedlin
Vackra ord som berer
2012-03-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kärleksfulla och varma rader. =)
2012-03-27

    Birgersdotter VIP
Så ljuvligt vacker
2012-03-26

    ej medlem längre
Blir berörd av dina ord...
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP