Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ocean

Ocean

ocean

under bar

stjärnhimmel

underbara

du vaggar mig

sakta 

njuter

kärleksfullt

slår mot sand

strand

i en rytmisk melodi

av mjuk sand och slipade stenar

där även vita snäckor 

betyder liv

sand

som skallrar vackert

som silas fram och åter

dag efter dag

natt efter natt

brusande

av liv

så slipas

runda vackra stenar

som även jag

slipas av mitt

liv

ja allt

det kalla

hårda jag möter

men även det varma

jag möter

i livet

i mina

varma ögon

mitt i hjärtat

men det gör mig bara

vackrare

du tröstar det

som behöver tröstas

fyller varje cell

med lugn

som för att omfamna

min själ

som för att fylla min själ

med kärlek 

och i natten

hör jag änglar viska

viska 

till mig

att du älskar mig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-27 00:17



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Gillar havstemat i denna ljuvliga text!
2012-03-29

  om en Siri
åh vad livfull text! applåder!
2012-03-28

    lory
oceaner av kärlek o själslig närvaro
2012-03-28

  Lars Hedlin
Myllrar av liv!
2012-03-28

  Anya VIP
Havsvackert och böljande våglikt.
2012-03-27

    Max Poisé
Svallande och skummande!
2012-03-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ord som färdas likt mjuka vågor in till djupet. =) Fint. =)
2012-03-27

    Birgersdotter VIP
vacker
2012-03-27

  thyra
Svallande toner hörs här! Fint!
2012-03-27

    Ken Cassel
Hihi :))
2012-03-27

    ej medlem längre
Vackert !!!
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP