Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du

Att brinna i din famn

njuta

i flammande lågor

insvept i magi

beundrad

älskad

bevarad

i ditt hjärta 

så vill jag att du älskar min hud

så vill jag

att vi älskar 

i ande

kropp

och själ

just så

som du älskar mig

het

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-03-28 21:18



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. Passionerat.
2012-03-29

    ej medlem längre
:) vacker passion...
2012-03-29

  Jakob Drakros
Kärleksfullt passion
Härligt. :-)
2012-03-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varmt och vackert. =)
2012-03-29

  Let it go VIP
En vacker text, som beskriver tjusningen att få brinna för någon annan. Så ska kärlek vara!
2012-03-29

  om en Siri
brinnande text. väldigt fint beskrivet av åtrå.
2012-03-28

    ej medlem längre
Det ligger innerlighet i dina ord.
2012-03-28

    lory
oh vad vackert min vän..helt underbart
2012-03-28

    ej medlem längre
känslofyllt!
2012-03-28

  Hanna Mari Wallin
tack för en njutbar läsning
tycker om dina kärleks dikter...
2012-03-28

    Ken Cassel
Nina, min vän!
Du vill så mycket!
Men ta för dig då
Jag står ju här på stående fot och flörtar med dig!
*Blink*Blink*
Hihi

Kramar!
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP