Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker

Jag söker kärleken

 

i dina ögon

jag söker den djupt in

i dina varma stjärngalaxer

jag söker det där som är bakom

bakom dina vackra ridåer

ja det du visar

mig

 

visar du ingen annan

och när jag ser 

det jag ser

i dig

blir jag varm 

ända ut i tårna

din själ är magisk

magisk min vän




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-30 17:39



Bookmark and Share


  issac.a.m
mer än vackra ors..
strålande...
2012-04-04

    ej medlem längre
ljuvlig och vacker...
2012-03-31

    ej medlem längre
ljuvlig och vacker...
2012-03-31

  Hanna Mari Wallin
magiska är orden dina
som dansar fram
med kärlekens band...
2012-03-30

    Birgersdotter VIP
Vackert då kärleken är så...
2012-03-30

    ej medlem längre
Dina ord är magiskt vackra...
2012-03-30

  Rise Little One
kan inte vara vackrare än så här...
2012-03-30

    ej medlem längre
kosmos, oändligheten
en hemlighet! du skriver så
vackert..
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP