Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var den blinde

Jag blundar ...för att se...




Är

Blunda

 

blunda nu

 

andas

 

 se

 

ser

havet

 

havet

inom

 

djupt

 

bland

stjärnor

 

så vackert

fyller 

 

där

 

där

strålar

i en mästares händer

mina

 

jag

 

vibrerar nu

 

ljus 

 

ljus

 

i ljuset 

kärlekens vida ocean

speglar

 en lila eld

flammar

helar inkarnation efter inkarnation

 

helar karma

helar själ

 

när

elden brinner i mitt hjärta

 

och allt är ett

 

solen 

himmelen

jorden

luften

vi

du

jag

 

stjärnor och planeter

 

 

 

andas

 

andas sol

 

andas

som ljuset

 

 

som brinner

 

 

inom mig

 

min själ

 

värmen

kärleken

hoppet

 

allt detta är jag 

 

är

ljus

 

allt detta är du

 

skapare

 

är

 

är

ljus

 

 

allt detta

 

 är

 

allt

vi är

 

är vi

 

är

ljus

 

är ljus

 

ljus mästare

 

ljus

 

helar

 

tid

tiden

kärleken

magi

i

 

 

 

 

i evig

evig tid

blir

 

hel

 

den som är

 

är

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-01 22:21



Bookmark and Share


    lory
igenkännande..stark o innerligt
2012-04-15

  Hanna Mari Wallin
härliga levande ord som dansar inuti...
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP