Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Med vinden i mitt hår

svävar jag fram

i gröna landskap

förbi blommande ängar

blå himmel

varm jord

stenar

vatten

i stilla porlande bäckar

inom

där vårfåglarna sjunger

den vackraste sången

liv

 

just då

känner jag den

med solen i mitt hjärta 

 

våren

 

och

 kärleken

 

där i mitt varma hjärta




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-02 17:41



Bookmark and Share


    lory
så fin,så fin
2012-04-15

  Linda CH VIP
Varma vårvindar kommer med lycka och glädje. Känns i din ljuvliga dikt!
2012-04-03

    ej medlem längre
Jag blir varm av dina fina ord.
2012-04-02

  Sofhia Wirström
härlig känsla, fina rader
2012-04-02

    Ken Cassel
Hihi :))
2012-04-02

    ej medlem längre
härligt vacker känsla...
2012-04-02

  Hanna Mari Wallin
varm och innerlig, blir glad av dessa rader...
2012-04-02

    ej medlem längre
märkvärdigt, stillsamt
och vackert! fin text
2012-04-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
härliga tider härliga känslor
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP