Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma

En blomma liten

i små små händer

doftandes barndom

gula som solar

i svärtade dikesgrenar

där spirade 

i en liten

bukett

hoppet

värmen

blomma

solguld

i barnahänder

en gåva så fin

från vår jord

på ett bord i en vas

i ett litet vackert glas

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-04-03 12:30



Bookmark and Share


    lory
bräckligt fint
2012-04-15

    Birgersdotter VIP
Fin vacker gåva
2012-04-06

    Ken Cassel
Och den vackra blomman heter, Nina!
Hihi
2012-04-03

    ej medlem längre
skört och fint!
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP