Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du når mitt hjärta når du det för evigt...

 

( Obliviens = I glömska )




Obliviens

 

Obliviens

 

Att glömma

dina varma händer

hur de berörde min nakna hud

just för att de var

dina

blev

det magiska

kände

elektrisk magi 

flödande

energi

under vart och ett

av dina  fingrars beröring

och när jag skådade in i djupet

borrade du dig

djupt in i min själ

du vet

du såg

vad du gjorde

med mig

hur mitt hjärta stannade

i evigheten

och blev kvar

i minnenas rymd

gömd bakom stängda ögonlock

du

varje natt vaknar du till liv

och värmer

en plågad själ

i oceaner av kärlek

och ljus

obliviens

nej aldrig glömmer jag 

hur du och jag förenades

i kärlekens eld

djupt in 

in i våra hjärtan

djupt in 

i kärlekens magiska galax

och du förblir den

den jag älskar

precis som då

för tiden stannade där

i dina vackra djupa stjärnögon

när du och jag blev ett

i varje hjärtas slag

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-03 14:35



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Jag bara älskar dina dikter
2012-04-06

    ej medlem längre
Underbart vackert.
2012-04-05

  Julio VIP
mega vackert^
2012-04-05

  issac.a.m
Helt Underbart...
2012-04-04

    ej medlem längre
vackra rader... :)
2012-04-04

  Hanna Mari Wallin
Du är en kärleks poet...

vackert...
2012-04-03

    Ken Cassel
Det är klart att du gjorde!
Kände mina elektriska pulser
Det vore fan annars, sötnos där!!!
Hihi
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP