Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu hör

Nu hör

 

små änglar viskar

gnistrar där

i natten

 

se

keruber av guld

i månens sken

 

som

ängladamm

och

stjärnehimmel

 

där

stjärngnister ovan

i skyn

 

ty änglavingar andas

i natten

 

så sänder

 

nu tänder

 

eldskimrande tankar

i ögon brinnande lågor 

 

bevakande

bejakande

bedjande heta

lågor brinna 

 

väcker nu

 

kärleken

 

kärleken i mig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-04-04 00:15



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart vacker och behaglig. Gillar energin i slutet!
2012-04-08

    Birgersdotter VIP
Underbara ord.....så vackert
2012-04-06

    ej medlem längre
Jag njuter av dina vackra ord.
2012-04-05

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt! Glad påsk!
2012-04-05

  issac.a.m
vackert skrivet...
2012-04-04

  Änglaögon
Så vackert, gillar änglar...
2012-04-04

    Ken Cassel
Hihi :)
2012-04-04

    ej medlem längre
lovsång, till kärleken! ömt, vackert
2012-04-04

    ej medlem längre
härligt vacker...
2012-04-04

  Lena Själsöga Keijser
skimmerljus andas i orden

andas med dig

runt dig

i dig

genom dig
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP