Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Jag ser

ser

du vet

ja

du ser

tankarna växa

inom

spira

som blommorna

de är

så vackra

nu

som då

de längtar

du

du ser

ser nu

nu

nu vill jag

nu vill jag det

som du

i dina ögon

vill jag det

kyssa

kyssa dina varma läppar

tunga mot tunga

underbart

precis som då

precis

som du




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-05 13:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Förväntansfullt
2012-04-06

  M.A.J.R
Väldigt fin dikt!
2012-04-05

  dubbelve
Tycker väldigt mycket om denna, strukturen är perfekt!
2012-04-05

    ej medlem längre
Vackert.
2012-04-05

  poetryGirl
fin dikt
2012-04-05

    Ken Cassel
Hihi
2012-04-05

    ej medlem längre
vacker läsning i påsk!
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP