Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldvacker

I

ögon  

elden

eldvacker

som djupet

i din låga

där

i mjuka ögonkast

levande

naken

som livet 

livet

när man älskar

älskar

ömt

djupsinnigt

vackert

i

i din rymd

jag känner

känner

det

jag hör hemma

där

där

där eldvacker

är




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-05 19:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en hettande flamma
2012-04-10

    ej medlem längre
Tack för vacker dikt
2012-04-05

    Birgersdotter VIP
vackra ord..
2012-04-05

  Lena Själsöga Keijser
eld
eldblad

elden skänker
så oändligt mycket

du skriver eldens vackerhet
2012-04-05

    ej medlem längre
eviga eldar! är vackrast
2012-04-05

    ej medlem längre
Vackra är dina ord...
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP