Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Vinden leker

i min tanke

leker tafatt med dig

du är en ängel

som jag försöker fånga

men du glider

så lätt ur min famn

du skrattar 

vill leka

och mitt hjärta är berusat

av kärleken

till dig

mina ögon fångar

din blick

och du närmar dig

sakta

i mötet med mina ögons djup

jag känner

du bränner

etsar dig fast

vid mig

tar mina händer 

drar mig intill dig

kysser mig ömt och hett

i en kärleksfull dans

med piruetter

där bland stjärnor och planeter

möts våra själar

i en ömsint kyss av liv

liv

så som du önskar

så som jag vet att du älskar

för älskade ängel

jag vet

jag vet

att du också älskar 

mig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-05 21:26



Bookmark and Share


    lory
en bris av kärlek i dina rader
2012-04-15

  Linda CH VIP
Jättefin!
2012-04-08

  Änglaögon
Vackert lekande lätt, fint skrivet
2012-04-06

    Birgersdotter VIP
kärleksord som piruetter svävar de
2012-04-06

  Hanna Mari Wallin
orden dansar fram
som kärlekens oändliga dans...
2012-04-05

  Lena Själsöga Keijser
orden rör sig
sig; så innerligt gärna
2012-04-05

    ADI Nehlin
vackert..tyckte om
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP