Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt

Hjärtats eld

brinner 

starkt inom

inuti hjärtat

du är min älskade

du är den jag älskar

och mitt hjärta slår

brinner för dig

vackert

vackrare än vackrast

är

denna låga het

som glöder 

inuti

om du ser in i mina ögon 

ser du den

långt in

i mig

är

är hjärtats eld

djupt in

djupt älskar jag

djupt

älskar jag dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-05 22:23



Bookmark and Share


    lory
följa o värma sig i hjärtats eld..innerliga önskan..ingenting mer....
2012-04-15

    ej medlem längre
innerligt varm...
2012-04-07

    Birgersdotter VIP
vacker är hjärtats eld
2012-04-05

    ej medlem längre
eldar, är dina vackra ögon!
2012-04-05

  Hanna Mari Wallin
Blir så varm inombords av dina vackra dikter...
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP