Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utifrån
Jesaja 53:3-5




DU är anledningen

”Föraktad var han och övergiven av människor, en smärtornas man och förtrogen med krankhet; han var såsom en, för vilken man skyler sitt ansikte, så föraktad, att vi höll honom för intet.

Men det var våra krankheter han bar, våra smärtor, dem lade han på sig, medan vi höll honom för att vara hemsökt, tuktad av Gud och pinad.

Ja, han var sargad för våra överträdelsers skull och slagen för våra missgärningars skull; näpsten var lagd på honom, för att vi skulle få frid, och genom hans sår blir vi helade.”

 

DU är anledningen till
att jag började leva, andas
och älska

TACK Jesus för att du med ditt liv -
allt vad du sa och allt vad du gjorde
på jorden,
din död och din uppståndelse
visade oss vad verklig kärlek är

vem Gud är

DU gav människor hopp,
botade sjuka
och uppväckte döda

Och DU är densamme igår och idag,
och till evig tid

DU ger människor hopp,
botar sjuka
och uppväcker döda

Och DU är anledningen till
att jag fortfarande lever, andas
och älskar

Jag har Dig så kär

 

http://www.youtube.com/watch?v=Dooif2-yAoI&feature=related 

 

 




Fri vers av Vici
Läst 623 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-04-06 12:45



Bookmark and Share


  stefan.g
Underbar text!
2015-11-11

  Gisela Nordell
att få uppleva denna Nåd
är en mycket särskild lycka som du förmedlar här i din text.
Att fullt förstå att mästaren tar på sig syndarens missgärningar
och bär dem i dess ställe innebär en djup tacksamhet
och förståelse på ett djupt andligt plan. Tacksamhet
över nåden av Jesu uppoffring är så vackert.tack för din text och ditt mod att uttycka din övertygelse!
2014-02-20

  Anders Nordlander VIP
mycket fint!
2012-04-09

  mare VIP
Vici, helt underbart !! Sparar ! ;)
2012-04-08

  anits VIP
Så fina ord du skriver, dom väcker
hopp och kärlek
2012-04-07

  Maria T
Så fina ord
"Jag har Dig så kär"
Amen
2012-04-06

    Amicus
Tack!
Det finns verkligen Hopp och förtröstan
i din text!
2012-04-06

    ej medlem längre
Tack för dina kärleksfulla ord om vår Herre och Gud.
2012-04-06

  Eva Langrath VIP
Förtröstan och tillit i dina värmande ord
2012-04-06

    Bitaren
Djupt Garbo
2012-04-06

    ej medlem längre
Oj, va fint å lärorikt! Gla påsk Vici har saknat Dig!/Birre
2012-04-06

  helenita VIP
Fin förtröstan...
(end en tanke: Jesus dog inte på
ett kors,utan på en påle...)
2012-04-06

  helenita VIP
Fin förtröstan...
(end en tanke: Jesus dog inte på
ett kors,utan på en påle...)
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici