Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen

Ler nu

viskande vindar

viskar

viskar

mullrar i mörkret

båten far fram

 

vattnet piskar

piskar

över djupa vatten

hav

land

hav

himmel

det är dig jag ser

där

när solen möter hav

när solen vill mer

när toner klingar inom

hjärtat ser

hör 

vet

att älska

är att leva

och lever

det gör jag

i din varma famn

när du kysser mig

som man gör

när man älskar

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-04-08 22:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint....
2012-04-19

    lory
ja..vackert..
2012-04-15

  Linda CH VIP
Vilken härlig färd!
2012-04-11

  Let it go VIP
vackert, jag spänner upp mitt segel och åker med ;)
2012-04-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig befriande skrivelse
2012-04-10

  issac.a.m
vackert..
2012-04-09

    ADI Nehlin
vacker hoppfull
2012-04-09

    Birgersdotter VIP
ljuvligt vackert ...
2012-04-09

  Hanna Mari Wallin
man förs med på dina kärleks vindar...
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP