Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av en poetvän :)




Blick

En blick in

en inblick

för ett enda ögonblick

mötte jag dig

där inne

och det var underbart

ljuvligt

att blicka in

in i detta in

djupt in

i det kosmos

som är

du




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-04-08 23:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En blick kan säga mycket
2012-04-19

  Linda CH VIP
Vackert poetat! Varje människa är ett universa och du fick titta in.
2012-04-11

    ej medlem längre
mycket vacker är din Blick..
2012-04-11

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2012-04-09

    ej medlem längre
Du återger ögonblicksmöten av ljuva ord från din penna.


Vackert!
2012-04-09

  Ola Rydberg
fint
2012-04-09

    hver=gufa
Blikandilíf Nína


Augnablikið eins og þitt
sólarblikið gefur.
Blikar stjarna
blik á vog
blik í hjarta
blik í lífi bjarta.
2012-04-09

    Ken Cassel
Hihi
:))
2012-04-09

    Birgersdotter VIP
varm vänskap...
2012-04-09

  Änglaögon
Ett fint beskrivet ögonblick.
2012-04-09

  Hanna Mari Wallin
vackert...
2012-04-09

    ej medlem längre
du vistas i rymden... fint
2012-04-09

  Maiah VIP
ja en blick kan vara ett stort mysterium...
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP