Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du?

Vet du?

 

 

 

 

 

vet du 

 

 

 

att du berör

 

och mina tårar

är en flod

 

 

 

Vet du?

 

 

 

vet du

 

 

att våren är här

för det blommar så

i mitt hjärta

 

 

Vet du?

 

 

 

vet du 

 

 

 

att hjärtat blir varmt

när man älskar

 

 

 

 

och det vet jag

 

 

 

 

för jag älskar

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-04-15 18:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert som bara du kan skriva!
2012-04-19

  Lena Själsöga Keijser
vet du att du är en av de vackraste vårbäckar
2012-04-16

  bittemi VIP
Underbart fint
2012-04-16

  Hanna Mari Wallin
Mycket fint...
2012-04-16

    ej medlem längre
Fint som f..n !!!
2012-04-15

  issac.a.m
Vet du..

Så underbart..
2012-04-15

    Ken Cassel
hihihi
Så sött så!

Kramar!
2012-04-15

    hver=gufa
"Veist þú
að vorið hér
til að blómstra
í
hjarta mínu"
2012-04-15

    ej medlem längre
Vacker, romantiskt och värmade ord från dig!
2012-04-15

    Birgersdotter VIP
ljuvligt underbar..
2012-04-15

    ej medlem längre
en härlig pärla till dikt..
2012-04-15

  Rise Little One
Vet du... att jag gillar ditt sätt att förmedla känslor....
2012-04-15

    ej medlem längre
likt porlande bäck i våren,
förmedlar du... bokmärker denna
2012-04-15

  Linda CH VIP
Vet du? Att din dikt är underbar och blommorna i hjärtat är vackra.
2012-04-15

  M.A.J.R
Vet du att denna text ska jag bokmärka? :) nej trodde visst inte det haha bra!
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP