Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din

Din blick

sa

din mun

sa

det munnar säger

när de älskar

du vet 

när läppar talar kärlekens språk

och dina händer

talade kärlek med min hud

och jag hörde orden dina

när du sa

du är vackrast i världen

jag hörde ditt hjärta slå 

och du viskade

viskade

du är så 

du gör mig galen

GALEN

sa du

 

och dina ord

har etsat sig fast

i mig

de värmer min själ

de får den att glöda

GLÖDA




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-04-13 20:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara hetta!
2012-04-19

    lory
stark..glödande hetta
2012-04-15

    ej medlem längre
skjuter upp dig på nytt!
2012-04-14

    ej medlem längre
bedövande! ohh
2012-04-14

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-04-13

  Nils Teodor VIP
Vacker
2012-04-13

  Hanna Mari Wallin
att få uppleva detta, den som en gång har upplevt denna passion
glömmer det aldrig...

älskar dina kärleksdikter
2012-04-13

  mickech
Glödhet är denna dikt!
2012-04-13

    ej medlem längre
ljuvligt vacker...
2012-04-13

  Änglaögon
Vackert...
2012-04-13

    Ken Cassel
Hihi
:)
2012-04-13

    tramp
kind of lovely text ! snyggt !
2012-04-13

    ej medlem längre
Dina ord glöder...
2012-04-13

    Individ #3
Lika underbart som alltid!
2012-04-13

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig ..den bokmärker jag
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP