Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ mot själ

Jag möter

möter dig här

själ mot själ

i hjärtats djup

så vackert 

i djup 

berör du min ande 

som jag

berör din

i orden

vi säger 

vi känner 

vi känner varandras själar

jag känner dig nu

nu

här

i mina fingertoppar

jag ser dig

nu

här 

hur du älskar

hur du älskar min själ

och du

jag älskar

själ mot själ

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-14 09:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djup och vibrerande
2012-04-19

  Lena Själsöga Keijser
själsgirland i vackraste doftregn
2012-04-16

  Julio VIP
njutning
2012-04-16

    lory
ingenting är vackrare än när själar mötts
2012-04-15

    ej medlem längre
Njuter av dina ord.
2012-04-14

    ej medlem längre
vackert..själars möten..
2012-04-14

    Birgersdotter VIP
Underbar måste bara bokmärka den också hihi
2012-04-14

    ej medlem längre
och du har ditt hår i knut! vackert..
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP