Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina underbara änglar Sabina, Chulle, Mathias & Emanuel. Jag älskar er så himla mycket och jag är så glad att ni finns vid min sida.


Såpbubblan

Ni visar mig sättet hur man ska klara allt,
så himlen blir fylld med stjärnor,
att livet är inte är så dumt i alla fall,
Ni stöttar mig - när det går neråt,
ni tar min hand - drar mig upp,
ni vet saker som ingen annan vet,
jag behöver er - ni är min styrka,
när jag är med er - fyller ni mina ögon med vatten,
ni är ovärderdeliga - jag älskar er.

; Ni är mitt allt


Vänner som ni borde inte visas ute,
ni borde vara inne i min såpbubbla,
så jag skyddar er - såpbubblor,
dom är så sårbara - en liten stöt,
så spricker bubblan,
ni är alltid i mitt hjärta,
jag saknar er så när jag inte är med er,
jag kan skratta när vi går hand i hand,
när skills längtar jag tills vi ses igen,
så jag hålla er i handen som aldrig förr.

; Ni är mitt allt


Ni är dom mest betydelsefulla människorna,
jag har i mitt liv - jag ska aldrig släppa er,
det vi har - det är verkligt,
vänner för livet - det är vi det,
när vi är ihop - vi gör saker som ingen annan,
vi skrattar - ler - skojar och har kul,
som ingen annan har sett glädje,
jag ler som aldrig förr när jag är med er,
jag sparar varje minut med er i mitt hjärta,
så ni aldrig går ifrån mig.

; Ni är mitt allt

; Ni som är mina änglar,
Sabina, Chulle, Mathias & Emanuel,
vad skulle jag göra utan er?
Jag älskar er!




Fri vers av Lilla trollet
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-01-29 18:55



Bookmark and Share


  Jan banan
Mycket bra... Får mig att längta tillbaka till mina vänner, vänner som får mig att må bra, vänner som får mig att skratta, vänner som är dom bästa i världen...
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet