Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är våren

Det är våren 

våren

i mitt hjärta

 

det är våren

som blåser liv 

liv

i anden

det är vårens bäckar

som forsar

fram

kittlar i mina tankar

väcker liv

i själen

 

kärleken

 

livets vatten

 

det är vår

när elden brinner

djupt i hjärtat

det är våren 

som glöder som solen

strålar mot min kind

väcker huden 

till liv

jag andas dig vår

jag andas dig vår

i min andes närhet

det är våren

som älskar

varje blomma

varje strå

varje stråle av ljus

det är våren i mitt hjärta

när jag älskar




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-04-22 21:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
LIFE IS GOD!
2012-04-26

    lory
solen, livet, våren, o dina dikter....ler
2012-04-25

  Linda CH VIP
Ett varmt och skönt välkomnande till våren!
2012-04-24

    ej medlem längre
Du och din dikt är vackrare än våren...
2012-04-24

  Hanna Mari Wallin
mycket vackert...
2012-04-23

  Anya VIP
Våren kan verkligen locka fram känslor, precis som din text.
2012-04-23

    ej medlem längre
vacker läsning! du eviga vår..
2012-04-23

    ej medlem längre
Vacker kärlek till solens återkomst.
2012-04-23

    AA VIP
Vacker hyllning.
2012-04-22

    Birgersdotter VIP
Så vårligt fin
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP