Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se (haiku)

Lycka är att se

bäckar som porlar lyckligt,

fria som vinden.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-10 17:21



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Visst är det härligt!
2012-05-11

    Birgersdotter VIP
ja att se ....och det gör du
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP