Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In

Stiger in

 

in

 

i pelarsalen din

 

varmt omsluter du mig

 

som om 

världen inte finns

där

 

utanför

 

bara här

 

 

innanför

 

och jag

jag existerar bara

 

då jag stiger in

 

in genom dina ögon in

 

in 

 

i pelarsalen din

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-19 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvligt vacker..
2012-04-20

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-04-19

  kaos_lyrik
den här var värd 2 applåder men dt gick bara trycka en gång tyvärr :)
2012-04-19

  Rune Thorsell
Oöverträffad kärleksdikt. Välkommen Sapphos dotter!
2012-04-19

    Ken Cassel
Hihi
:))
2012-04-19

    Ken Cassel
Hihi
:))
2012-04-19

    ej medlem längre
ögon, i pelarsalar! bra..
2012-04-19

    Max Poisé
Följsamt enkelt och behagligt!
2012-04-19

    Birgersdotter VIP
Som i ett kapell eller ett slott..Mäktig
2012-04-19

    ej medlem längre
En text som nästan känns högtidlig att läsa. Vackert.
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP