Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spiration 
the act of breathing




In spirera

In

spirera

inspirera mig

med dina

locka

glöda

se

här

nu 

djupt

in spirera

inspirera mig nu

nu

och för alltid nu

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-04-16 20:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Blir inspirerad! :)
2012-04-19

    ej medlem längre
Härlig!
2012-04-17

  alvan
Den vackraste bästa inspirationen fångar vi på insidan vad andra planterat... Fint!
2012-04-16

    ej medlem längre
En varm och fin text.
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP