Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

I en ängels ögon

är du skön

skön het

varm

I en ängels ögon

betraktas du

i djup

het

villkorslöst

kanske lite från ovan

kanske

som fåglarna 

du vet 

i fågelperspektiv

magiskt

spännande

just då när vingarna flaxar

och du kan känna vinden i ditt ansikte

varm och skön

som en mjuk puss

från mina läppar

mot din kind

när du faller

men inte i glömska

bara så djupt in

och

 

musiken når ditt hjärta

magiskt

och du ler

 

för att du känner

känner

då vet du

just hur

det känns

i en ängels djupvackra ögons blick

och när hon älskar

när hon älskar

älskar hon dig

som du är

älskar hon

dig

för evigt




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-17 19:52



Bookmark and Share


  Fulbergarn
betraktar en ängel ur grodperspektiv :)
2017-12-09

  Lars Hedlin
"APPLÅD"
2012-04-19

  Lena Själsöga Keijser
dina ord porlar
2012-04-17

    ej medlem längre
magnifikt!
2012-04-17

  Niclas Petersson VIP
Fint.
Gillar.
2012-04-17

    ej medlem längre
Änglavackert.
2012-04-17

    Ken Cassel
Hihi...:))
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP