Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Storm

storma

storma i min själ

 

älska

älska 

 

som jag älskar dig

 

som jag

älskar dig

 

du

 

kan inte

 

förklara i ord

 

 

vill bara hålla dig så i min famn

 

krama dig hårt

andas din doft

 

berusad

i ögon

bland stjärnor och planeter

 

kyssa dig

 

lyckligt snurra snurra 

 

känna jorden 

magnetisk

 

magnetism

 drar mig

till dig

 

underbara

magnetiska

dragningskraft

 

förenas

och älska 

älska dig

 

du

 

jag ler

 

i ömsinta ögon

 

ser du?

 

jag älskar




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-17 20:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kärlek på hög ordisk nivå. Vackert och starkt.
2012-04-20

  Lars Hedlin
Oändlig i tiden
2012-04-19

  Linda CH VIP
Förälskelse, attraktion och kärlek! Underbart!
2012-04-18

  Lena Själsöga Keijser
andas in dina ord
och ser en medsols spiral
rörelsen är mycket vacker
oändligvacker
2012-04-17

  Hanna Mari Wallin
vackert andas romantik, vacker beskrivning av kärlek med natur fenomen...

härlig att läsa...
2012-04-17

    ej medlem längre
allt! är synligt. vackert
2012-04-17

  Katinka VIP
Jättefin!
2012-04-17

    Ken Cassel
Fint! :))
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP