Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser

Jag ser dig

hur busig

du är

 

när du är där

så är du 

här

 

inuti mig

 

din blick

söker min

nu

 

nu ja 

egentligen alltid

när vi möts

 

men ibland 

ser jag bakom 

allt det där busiga

 

då ser jag mer

ja jag ser djupet i dig

jag ser hur manlig du är

jag ser vem du är

jag ser

 

ser

vad vi gör med varandra

fantastiskt ?

 

ja

helt underbart

 

du är den vackraste

du har den vackraste själen

och du gör allt för att få mig att må bäst

och när jag är med dig 

då känner jag 

hur bra jag mår 

av att vara i din närhet

 

jag känner

hur rätt du är

för mig

 

du är den

den jag älskar 

det vet jag 

 

jag visste det första gången

när du var som en magnet

precis som jag

 

när jag ville åka med samma buss som dig

för jag ville inte åka åt andra hållet

för det var fel

fel håll

det var ju inte ditt håll

bara mitt

 

och det kändes tommare för varje meter

 

jag blev ihålig inuti

om du förstår vad jag menar

 

och jag längtade hela tiden

efter att få vara i din närhet

 

för i din närhet

glöder jag

varm i hjärtat

het

älskad 

så älskad

 

i din närhet 

är jag hel

hela jag 

 

och du vet

att jag är din

bara din

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-17 21:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla i nuet
2012-04-19

    Birgersdotter VIP
Så underbart att känna så..så kärleksfull text
2012-04-17

  issac.a.m
Underbart...
2012-04-17

    ej medlem längre
Sol, över taurusbergen!
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP