Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar som denna

 

När jag är tom

är jag inte full

av energi

bara tom

liksom uttömd

på det där 

goa

fina

steril

i miljön inom

färgad

i kulören grå

och när du säger hej

och jag försöker att le

blir munnen

som ett rakt streck

och ögonen

förblir så där blanka

men jag antar

att vi alla har våra dagar

dagar som denna

när man inte ens

orkar 

le




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-20 16:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
kramikram
2012-04-26

    Birgersdotter VIP
Jo så är det ibland-bra fångat Styrkekram
2012-04-20

    Ken Cassel
Visst är det så, Nina!
:)
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP