Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld

Du gillar mitt

och jag gillar ditt

så härligt

 

då världen färgas i vitt

av kärlek från hjärtat smitt

 

där glöden är gyllene guld

och alldeles fritt från skuld

 

då tar jag din hand i min

och allt blir till guld och glim

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-20 16:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
"BLING"
2012-04-26

    hver=gufa
Glitrar á glampandi gull
2012-04-20

  Nils Teodor VIP
Vackert glimmar dina ord
2012-04-20

    ej medlem längre
Guldglittrande ord.
2012-04-20

  Rise Little One
Ni blir rika med andra ord :)
2012-04-20

  MobergsOrd
Glittrande!
2012-04-20

    Birgersdotter VIP
Då är det skönt att vara....
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP