Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukt

Du vet 

det

 

det jag sa

varje da

 

när du andades så djupt

och allt kändes så sjukt

sjukt underbart mjukt

 på ytan fast egetligen djupt

 

och då var jag den 

den som var din käraste vän

 

och då älskade jag dig mest

och livet var en enda stor fest

 

och jag älskade dig sjukt mycket

och du sa att jag var det vackraste smycket

 

så visst vet vi det där 

vad riktig kärlek egentligen är

 

men nu

nu är det inte jag och du

 

bara i tankarna mina

du vet de där fina

 

så visst känns livet sjukt konstigt nu

när vi inte längre är jag och du




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-21 12:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra..
2012-04-26

    lory
smärtsamt om ett avslut
2012-04-25

  Rune Thorsell
Trots allt är det bättre att avsluta ett dåligt äktenskap än att försöka med konstgjord andning. Speciellt taskigt är det att resa på "kärlekssemester" till Malta och avla barn där. Inte kul för barnet att ha födts till att vara "räddningsplanka". "Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr." (Karin Boye).
2012-04-21

    Birgersdotter VIP
Svårt..
2012-04-21

  Anya VIP
Jaa att gå skilda vägar kan vara svårt, svårt att göra, svårt att förstå.
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP