Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du?




Mästares

Ser du mig

i metallic guld

 

ser du hur jag strålar

skiner blänker

 

som en staty

av gyllene svarv

 

när du gör mig hel 

med dina mästares händer




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-22 02:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
vackert sirlande!
2012-04-26

    lory
ja vi ser allt o känner ännu mer...vi är mästare i universums kärlek
2012-04-25

    ej medlem längre
Vackra ord...med guldkant.
2012-04-22

    ADI Nehlin
väl skaldat
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP