Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så går dagarna

som ett musikstycke

i en stolt parad

 

men ibland med nedböjt huvud

och noterna på sned

 

men oftast dansar de av lycka i fjärran

som helnoter gör

 

där på bergens toppar

 

där i avklingande toner

 

går de

eller kanske skuttar de ovan molnen 

 

kanske just så lyckliga

 

 lyckliga

som ljuvliga noter är

 

in i framtiden 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-23 18:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint!
2012-04-26

    lory
dansar i dina noter i en ljuvlig musik
2012-04-25

    ej medlem längre
Dina ord är som ljuv musik.
2012-04-24

    Birgersdotter VIP
Fint...
2012-04-23

  Änglaögon
Så dansande lätt och vackert!
2012-04-23

    ej medlem längre
melodier, i dur! lyssna...
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP