Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie


Ja,helsing..

Han vill mig alltid lyda..
så vitt jag kan hans sms tyda..
för mig törs han inte ens ljuga
då ska man minsann heta som det heter "duga"
Någor som ev. heter be om dusch eller något annat? Icke, säger jag då
funkar lika så..samma svar "ja,helsing.."luren läggs på
Min vän..
bild på något som heter f--a? Nix..privata saker hör till det privata..
och nåde dig om jag ska bli kallad ragata..

Jag styr den mannen med vilka ord jag tänkas bruka..
måste nog vara feg som en kruka..

Min vän..
om jag vill något och där med basta..?
då kan herrn lika gärna till krogen hasta.
MTV? Nja..där kan gränsen gå..bara en massa dravel..




Fri vers av anita VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-21 13:24



Bookmark and Share


  nalltuss
Jag tar på mig att leda LassO och alla andra genom denna dikt.
Här är det två meningar i taget där sista orden rimmar på varann även om författaren inte alltid delat upp särskilt påtagligt.
Jag ser det som tre verser med det förtroliga genmälet "min vän" mellan verserna.
För att dikten ska hamna på hitlistan tar jag mig friheten att lägga till sista meningen så att den lyder: MTV? Nja..där kan gränsen gå..bara en massa dravel att titta på.
Handlingen är väl den vanliga med oförstående killar och det är som alltid mysigt att få vara med i anitas värld.
2012-04-22

  LassO
;=)
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP