Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kosmos

Jag hörde dina ord

hur du viskade

hur du sa

att jag gav

 

gav dig mig

som du

gav mig dig

 

nu 

 

i ett kosmiskt äventyr

 

bland stjärnor och planeter

 

bland himlakroppar

 

som även ljusets änglar älskar

 

smekande i vindar

av stjärnstoft bundna

 

där här

och nu

 

i stjärnljus

och lycka

du sa att du älskade

som jag

 

du sa att du älskar fortfarande

 

som kosmos älskar mig 

 

så älskar du

 

så älskar du 

mig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-23 21:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En universal djuphet!
2012-04-26

    lory
fylld av kärlek är du..fina skrivarvän
2012-04-25

    ej medlem längre
Din kärlek kan fylla hela kosmos!
2012-04-24

    ej medlem längre
kosmos, en passage! du fyller rymden!
2012-04-23

  Hanna Mari Wallin
du är en kärleks poet...vackert, får en fin känsla av dina dikter..
2012-04-23

    Birgersdotter VIP
Vackert...
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP