Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vårat kosmos skriver jag stjärnord... i stjärnskrift... till dig...




Bland stjärnpussar och änglakramar

 

 

Jag fnissar nu

inombords

 

för vet du

du berör

 

du berör mig så

att mitt hjärta glöder

glöder så varmt inom

 

och mina ögon lyser

varma

 

och min mun ler

 

och den längtar

efter

din

 

dina ömma pussar

på mina läppar

 

ja

då vet du var du hör hemma

för du hör hemma i mitt hjärta

 

bland stjärnpussar och 

lyckliga själar

i ömsinta änglakramar

 

för min ande berör din

och din berör min

 

och vi älskar

 

vi älskar

 

min finaste vän

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-04-23 21:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt i själen...
2012-04-26

    ej medlem längre
Här bubblar det, och ett helt fyrverkeri av känslor sprudlar rymd. I rymdstenarna explodera texten i ett hagel av glädje.
2012-04-26

    lory
mer än fantastisk underbart..ler
2012-04-25

  Linda CH VIP
Kosmisk lycka svävar glittrande varmt i dina ord.
2012-04-24

  Rise Little One
Grattis till placeringen Nina :)
2012-04-24

  alldamageinside
Ljuvligt vackra rader, sparas.
2012-04-24

    Birgersdotter VIP
Du värmer alltid mitt hjärta med dina vackra texter -och den här var helt underbar
2012-04-24

    ej medlem längre
Vad du är skriver så sprider du ljus, glädje och värme....fina Nina!
2012-04-24

    ej medlem längre
Mysig och värmande!
2012-04-23

    Max Poisé
Du glimmar med din text!
2012-04-23

    ej medlem längre
ljuvligt fint..
2012-04-23

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart fina Nina! Puss och kram
2012-04-23

  alvan
Underbara ord, blir glad och varm av din text! Härliga känslor!
2012-04-23

    ej medlem längre
och, aldrig skulle rymden bli sig lik..
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP