Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver

 

Jag behöver inte längre smyga 

tassa på tå

jag behöver bara vara jag

 

och vet du hur skönt det känns

att få vara den man är

den man verkligen är?

 

Jag behöver bara älska

dig

och älskas

av dig

 

det är nog

det bästa jag vet

 

för jag vet hur det känns

att vila i din famn

under stjärnhimlen

 

och vet du att

änglarna viskar ditt namn?

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-24 18:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2012-04-26

  Hanna Mari Wallin
man blir varm inombords av dina dikter...
2012-04-25

    lory
att vara sig själv i kärlekens kärna det är livet
2012-04-25

  Anya VIP
Härligt att få vara sig själv!
2012-04-25

    Ken Cassel
Tjusigt! :))
Hihihihiiii
2012-04-24

    ej medlem längre
underbart!
2012-04-24

    Birgersdotter VIP
Då är det lycka
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP