Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldregn

Guldregn

faller ömt

faller mjukt

 

väcker

mina läppars törst

evigt

för evigt

 

Guldregn

faller ömt

faller mjukt

 

pulserar

min hud

förstummar

min mun

 

och jag längtar

dig

och jag älskar

dig

och jag önskar

att din mun

tystar

mina läppar

med ljuvliga

ömsinta

kyssar

 

Guldregn

faller ömt

faller mjukt

 

 dina ögon väcker

min djupaste

törst

och jag vet

jag älskar

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-26 21:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt och fint!
2012-05-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Värmande vackert skaldat. =)
2012-05-02

  Katinka VIP
Vackert, som en sång. Har alltid tänkt mig fräknar på huden som guldregn.
2012-04-27

    ej medlem längre
Gyllne regn.
2012-04-26

    Birgersdotter VIP
Du skapar Guld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012-04-26

  mickech
Alldeles underbar!!
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP