Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu som änglar...

svävar vi bland stjärnorna..




Nu

Nu

nu är det du

nu är det jag

nu är det

du och jag

nu

nu är det vi

nu är det så

nu är det 

och kanske sen

nu

nu är det

härligt

att vara

som du 

och jag

just

nu

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-01 22:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
NU Just NU!
2012-05-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2012-05-02

    Birgersdotter VIP
Ja nu är nu...underbara nu
2012-05-02

    Ken Cassel
Ja, just nu skickar du in ett när jag precis tänker på dig!
Hihihi
Ja, du är rolig du, Nina
Tycker om dig!

kramar!
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP