Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är ...

Att läsa dig

 

är

 

som att läsa kärleken

 

är

 

som att andas kärlek

 

är

 

är kärlek

i varje andetag

 

att se dina ord

 

är

 

som att höra

 

att höra dig säga 

 

det jag känner

 

är

 

att känna

det du känner

 

att känna

att du är som jag

 

är

 

 och det 

 

är

 

alldeles

alldeles underbart




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-05-06 17:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket...Just Nu Är det...
2012-05-16

  Lars Hedlin
Mycket...Just Nu Är det...
2012-05-16

  Linda CH VIP
Fin dikt om samhörighet genom ord.
2012-05-11

    ej medlem längre
Detta ÄR en vacker text.
2012-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det var lite att tänka på.
2012-05-06

    ej medlem längre
Kraft och tillit är intuition: men inte bara..
Utan kraften att våga strålar i denna text..
2012-05-06

  M.A.J.R
Du ÄR väl kärleks poeten hehe :)
2012-05-06

  Anya VIP
Fint, roligt att "se" dig igen.
2012-05-06

    Ken Cassel
Javisst är det
hihi....
2012-05-06

    Birgersdotter VIP
ömt...
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP