Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du visste

Om du visste

vad du gör 

med mitt hjärta

att bara veta att du finns

att du andas

är nog

för mig

för du vet väl

att kärleken 

är utan gränser

gränslös

som den är

och du vet väl

att när man älskar någon

så känns det i hjärtat

hela tiden

som nu

just nu

känner jag dig

här

i mitt hjärta

och du är vacker

mycket vacker

min vän

och jag kan känna

hur jag älskar dig

här

i mitt hjärta

om du visste

vad du gör 

med mitt hjärta

att bara veta att du finns

att du andas

är nog

för mig

om du bara visste

hur mycket

jag älskar dig

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-10 16:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket berörande och vackert...
2012-05-16

  Lars Hedlin
Mycket berörande och vackert...
2012-05-16

    AA VIP
Vackert....starka känslor..
2012-05-12

    Birgersdotter VIP
ja det känns alltid genom dina dikter..starka känslor som flyger ut
2012-05-10

    ADI Nehlin
berör..
2012-05-10

    Ken Cassel
Ja, om jag bara visste och förstod att du i mig
har ett gott öga på denna jord..
Hihihi...
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP