Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

Jag vill låta mina ord

segla in i din värld

som ett vackert brev

skrivet med kärlek

bakom varje ord

och jag önskar så

att de betydde något

för dig

du vet

kanske inte

att jag försöker

att nå in i din värld

vill förstå vem du är

vad du tänker

hur du känner

vill veta allt om dig

vad du älskar

hur du älskar

men orden

stannar alltid kvar

fastnar här

på mina läppar

och jag förblir stum

men jag vill att du ska veta

att det finns andra som jag

som älskar

med stumma läppar

och ord som fastnar inuti

för det är så svårt ibland

att nå dig

och orden förvrängs

när min mun talar

och jag vågar inte alltid visa

hur mycket jag älskar

för jag är van vid

att stampas på

men jag kännner ändå hopp

du vet

som frimärkena på breven man skickar

till någon man älskar

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-10 16:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En längtan så fin :)
2012-05-16

    AA VIP
Fina tankar och uttrycksfulla.
2012-05-12

    Birgersdotter VIP
så fint...
2012-05-10

    ADI Nehlin
fint,fint skaldat..
2012-05-10

    Ken Cassel
Vill och vill
Hi hi hi
Ja, det är mycket som man vill här i världen, Nina
Anyway
Fint berättat av dig, min vän! :))
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP