Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se gärna min film på första sidan

det är en film med denna dikten i ....




Ängel III

Lyft 

mina vingar upp

se 

en ängel

här

som håller dig ömt

kär

älska henne

du

då som nu

och vet att hon älskar 

som du

Lyft 

dina vingar upp

se 

en ängel

här

som håller dig ömt

kär

älska henne

du

då som nu

och vet att hon älskar 

dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-12 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
angels are, some excist!
2012-05-12

    Birgersdotter VIP
ljuvlig
2012-05-12

  anita VIP
Underbar dikt
2012-05-12

    Ken Cassel
Tjusigt! :))
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP