Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Sköna stunder

När jag inte är pigg på sex och vill göra det skönt för oss både.
Tar jag fram min dildo och gör det skönt för oss två.

Jag testar dildon på hans snopp .
För den upp och ner på snoppen ,
så han kan känna vibrationerna av dildon.

En härlig stund att se att han har det skönt.

Sen för han den in i min mus och tar den in och ut .
Jag bara njuter i fulla drag och får orgasmen av att han når min g punkt.

Tänk vad skönt att ha sköna härliga stunder med varandra utan sex.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-12 06:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Han smekte en kind
men vad bryr sig väl
en kind om för hud
i april, biskviernas trånad?
2012-05-12

  LenaJohansson VIP
det där är väl sex..? du menar samlag kanske
2012-05-12

  nalltuss
Precis så .Det är ju bara folk med lågt sexintresse som tror att snoppen måste in som enda alternativ. Det är nog fler än man tror som håller med utan att våga erkänna det. Tack Poeter för att sånt här kommer fram.
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP