Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Euforia

Lyssna 

ängel

nu

jag ger dig kraft

jag ger dig mod

jag ger dig styrka och kärlek

men du 

jag kan bara öppna

det du har stängt

vårvindar

fyller

och nu

du är

kärlek

men allt detta

bär du alltid med dig

i ditt hjärta

för kärleken

är gratis

men ändå

det underbaraste

vi har

som ingen kan äga

men ge 

till varandra

öppna och se

vi älskar

trots allt

för kärlek

är det vi är

här

alltid

och vi lyser

inom oss

du behöver bara

se det

du är

kärleken

du är

kärleken




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-12 10:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert som bara du kan!
2012-05-16

  Anya VIP
Fina ord som jag tar till mig.
2012-05-12

  Linda CH VIP
Vacker, upplyftande och hoppfull!
2012-05-12

    Birgersdotter VIP
ja ...när man hittar den är det underbart och då lyser man
2012-05-12

    Birgersdotter VIP
ja ...när man hittar den är det underbart och då lyser man
2012-05-12

  Rise Little One
Ja, du är kärleken Nina :)
2012-05-12

    ej medlem längre
kärleken! den underbara..
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP