Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottnar

Dina ögon bottnar

i mina

precis där

där det blir djupt

kan du se dem?

hur de öppnas 

för din skull

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-12 19:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KÄRLEKEN!
2012-05-16

    Birgersdotter VIP
Njutbara ord
2012-05-14

  Michaela Dutius
Debn spar jag som bokmärke...dina ord bottnar nånstans i min själ
2012-05-13

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackerberörande
2012-05-12

    ej medlem längre
Berörs av dina ord.
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP