Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älsklingsblomma ( nästanhaiku)

Om jag hade en ros,

om jag hade en älsklings blomma,

vore den du.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-12 19:56



Bookmark and Share


  ROMPERSTOMPER
i sitt sammanhang kan ju det där klinga ut å bli fint
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP