Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månljus

I månljuset

 

där havet möter vulkanbergen

 

skymtar jag

gestalten

 

en svart siluett

med en aura av silver

och ljus

 

du är

 

så vackert

i en spegel

 

där havet är

är du

 

i mina ögon

alltid ser

 

där glittret speglas

i kärlek

 

djupt djupt in i dina ögon

 

jag vet vad längtan är

 

den är

där månens strålar i silver glittrar

 

den är

där i djupet av dina ögon

 

och jag känner den

alltid

 

och när en stjärna faller

önskar jag

i djupet av mitt hjärta

 

att du älskar

som jag

 

ditt hjärtas guld 

nu tiger

som guld

 

månljus

 

nu silver strålar

jag talar i ord

 

jag älskar

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-14 21:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckra ord som berör...
2012-05-16

  Lena Själsöga Keijser
oändligt vacker
2012-05-16

  Änglaögon
Underbar månskenspoesi!
2012-05-15

    Birgersdotter VIP
Skön stämning
2012-05-14

    ej medlem längre
Den är en aning för spretig
2012-05-14

  Nils Teodor VIP
Vacker
2012-05-14

    ej medlem längre
Vackert vännen.
2012-05-14

    ej medlem längre
når även Sunderlands himmel! så fint du skriver...
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP