Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Han tecknar mig

 

 i ord

 

han skriver mig het

 

med snirklande vackra bokstäver

 

han tecknar så vackert

 

konturerna på min kropp

 

i skrift

 

i den

blir jag vacker

 

sagolik

 

som en gyllene brud

 

han fyller varje bokstav

med varm het kärlek

 

han närmar sig mig

i orden du ser

 

i orden du känner

 

som en vacker stilleben

skapad av mästerlig hand

 

 

ty han är en mästare i kärlek

 

en mästare

 

som berör med ord




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-15 19:57



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Du förgyller orden! Om han är mästare är du kärleksordens mästarinna.
2012-05-16

  Lars Hedlin
"APPLÅD" Skriver in i själen
2012-05-16

  Lena Själsöga Keijser
än en gång
oändligt vackert
skimrandevackert
2012-05-16

    Birgersdotter VIP
Å så fint
2012-05-15

    ej medlem längre
Strålande vackert.
2012-05-15

  Nils Teodor VIP
Ord som känns
Bra!
2012-05-15

    ej medlem längre
du, så märkvärdigt vackert!
2012-05-15

    ej medlem längre
HON som skriver detta gör det så att det känns att läsa!
2012-05-15

  mickech
vacker kärlek!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP