Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

du är min nyckel

och du öppnar porten till evigheten

och energin 

den är evig

 




Kärlekens matematik

 

Kärlek

är matematik

för kärlek är energi

och energi

är ljus

är kärlek

är matematik

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-16 20:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ett plus för poetik
om matematik.

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1686402

2016-06-02

    Birgersdotter VIP
Ja
2012-05-18

    L e e
Härligt!!
2012-05-16

    ej medlem längre
älskar dig algebra!
2012-05-16

  lodjuret/seglare VIP
Jag får inte riktigt ihop den ekvationen men jag vet att ett och ett är minst tre, i de fall som ett barn tillkommer de tillkommande
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP