Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärndjup

Stjärndjup

Jag söker

Där ingen sökt förut

Att finna

Inom mig

Där ingen funnit

Jag söker Inom djupt

I stjärnrymd finna

Inom

Förstå det djupa

I att leva

Älska

Vara

Jag söker mig

Djupt

inom

I stjärnrymd förstå

lära mig

Det viktigaste av allt

Det viktigaste

Du vet

Stjärndjup 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-17 21:16



Bookmark and Share


    hver=gufa
Stjörnudjúp
ég fanga þennan hjúp
sem finnur veginn heim
í kvöld húmi
2012-05-18

    Birgersdotter VIP
Vackert stjärndjup
2012-05-18

    ej medlem längre
en underbar resa.. så fint
2012-05-17

    Ken Cassel
Fint, Nina! :)
Rörande...
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP